Message in Turkish (Türkçe)

Bu ortağa, sıfır dışında bir çoğaltma türü uygulanır. Bunun anlamı, yerel WINS'le bu ortak arasında kayıtların yalnızca bir alt kümesinin çoğaltılacağıdır. Çoğaltılmayan kayıtları daha sonra almak isterseniz, Windows 2000 Kaynak Seti'nde winscl.exe kullanarak bunları alabilir veya yalnızca bu ortak aracılığıyla alınmış tüm sahipleri silip, sonra bu kayıtları yeniden almak için çoğaltma başlatabilirsiniz. Ortağın adresi, veri bölümündeki ikinci DWORD'de gösterilmektedir.

Unlocalized message

A non-zero replication type applies for this partner. This means only a subset of records will be replicated between the local WINS and this partner. If later you want to get records that did not replicate, you can either pull them using winscl.exe in the Windows 2000 Resource Kit, or delete all owners acquired only through this partner and initiate replication after that to reacquire all their records. The partner's address is given in the second DWORD of the data section.

Search by Google
Available localized messages
Chinese (Traditional) (中文(繁體)) Chinese (Simplified) (中文(简体)) Prior (Message) Swedish (Svenska) Korean (한국어) Japanese (日本語) Next (Message)