Message in Turkish (Türkçe)

Bir işlemden beklenen istekleri karşılamak için bellek yetersiz ve geçerli GC yığın kesimi boyutlarıyla sistem olasılıkla bu isteği hiçbir zaman karşılayamaz. Bu bir 32-bit sistemse, 3 GB modunda önyüklemeyi veya CLR'nin GC büyük nesne yığını ve normal nesne yığını için kesim boyutlarını ayarlamak üzere bir yapılandırma dosyası kullanmayı düşünün.

Unlocalized message

Insufficient memory to meet the expected demands of an operation, and this system is likely to never satisfy this request. If this is a 32 bit system, consider booting in 3 GB mode.

Search by Google
Available localized messages
Spanish (Español) Swedish (Svenska) Arabic (العربية) Chinese (Simplified) (中文(简体)) Chinese (Traditional) (中文(繁體)) Czech (Čeština) Danish (Dansk) Dutch (Nederlands) Finnish (suomi) Prior (Message) French (Français) German (Deutsch) Greek (Ελληνικά) Hebrew (עברית) Hungarian (magyar) Italian (Italiano) Japanese (日本語) Korean (한국어) Next (Message) Norwegian (Bokmal) (Norsk (Bokmål)) Polish (Polski) Portuguese (Brazil) (Português (Brasil)) Portuguese (Portugal) (Português (Portugal)) Russian (Русский) Chinese (Simplified) (中文(简体)) Chinese (Traditional) (中文(繁體))