Message in Turkish (Türkçe)

Bağlama doğrulaması başarısız oldu. İstemci ileti gönderemiyor. Bağlama özelliklerindeki bir çakışma bu başarısızlığa neden oldu. UseActiveDirectory doğru ve QueueTransferProtocol ise Native olarak ayarlanmış. Bu çakışmayı gidermek için özelliklerden birini düzeltin.

Unlocalized message

Binding validation failed. The client cannot send messages. A conflict in the binding properties caused this failure. The UseActiveDirectory is set to true and QueueTransferProtocol is set to Native. To resolve the conflict, correct one of the properties.

Search by Google
Available localized messages
German (Deutsch) Greek (Ελληνικά) Hebrew (עברית) Hungarian (magyar) Italian (Italiano) Japanese (日本語) Korean (한국어) Chinese (Simplified) (中文(简体)) Prior (Message) Chinese (Traditional) (中文(繁體)) Czech (Čeština) Danish (Dansk) Dutch (Nederlands) Finnish (suomi) French (Français) Arabic (العربية) Chinese (Simplified) (中文(简体)) Norwegian (Bokmal) (Norsk (Bokmål)) Next (Message) Polish (Polski) Portuguese (Brazil) (Português (Brasil)) Russian (Русский) Spanish (Español) Swedish (Svenska) Chinese (Traditional) (中文(繁體))