Message in Turkish (Türkçe)

URI bir alt sırayı temsil ettiğinden ve ReceiveErrorHandling parametresi Move olarak ayarlandığından bağlama doğrulanamadı. Hizmet ana makinesi ya da kanal dinleyicisi açılamıyor. Çakışmayı gidermek için ReceiveErrorHandling değerini Fault, Drop ya da Reject olarak ayarlayın.

Unlocalized message

Binding validation failed because the URI represents a subqueue and the ReceiveErrorHandling parameter is set to Move. The service host or channel listener cannot be opened. Resolve this conflict by setting the ReceiveErrorHandling to Fault, Drop or Reject.

Search by Google
Available localized messages
Finnish (suomi) French (Français) German (Deutsch) Greek (Ελληνικά) Hebrew (עברית) Hungarian (magyar) Italian (Italiano) Japanese (日本語) Prior (Message) Korean (한국어) Norwegian (Bokmal) (Norsk (Bokmål)) Polish (Polski) Portuguese (Brazil) (Português (Brasil)) Chinese (Simplified) (中文(简体)) Arabic (العربية) Chinese (Simplified) (中文(简体)) Chinese (Traditional) (中文(繁體)) Czech (Čeština) Next (Message) Danish (Dansk) Dutch (Nederlands) Russian (Русский) Spanish (Español) Swedish (Svenska) Chinese (Traditional) (中文(繁體))