Message in Turkish (Türkçe)

UnhandledDispatchOperation için bir ileti dağıtıldı ancak giriş olarak bir Message kullanılmadan başlatıldı. Bu hatanın nedeni, EndpointDispatcher'ın DispatchRuntime'ının UnhandledDispatchOperation'ının Biçimlendiricisi için hatalı bir IDispatchMessageFormatter sağlayan bir davranış olabilir.

Unlocalized message

A message was dispatched to the UnhandledDispatchOperation, but was invoked without a Message as input. This error might be caused by a behavior that provided a bad IDispatchMessageFormatter for the EndpointDispatcher's DispatchRuntime's UnhandledDispatchOperation's Formatter.

Search by Google
Available localized messages
German (Deutsch) Greek (Ελληνικά) Hebrew (עברית) Hungarian (magyar) Italian (Italiano) Japanese (日本語) Korean (한국어) Danish (Dansk) Prior (Message) Dutch (Nederlands) Finnish (suomi) French (Français) Arabic (العربية) Chinese (Simplified) (中文(简体)) Chinese (Traditional) (中文(繁體)) Czech (Čeština) Chinese (Simplified) (中文(简体)) Norwegian (Bokmal) (Norsk (Bokmål)) Next (Message) Polish (Polski) Portuguese (Brazil) (Português (Brasil)) Spanish (Español) Swedish (Svenska) Chinese (Traditional) (中文(繁體)) Russian (Русский)