Message in Turkish (Türkçe)

'<var>Contract Name</var>' sözleşmesinde, Method'u '<var>Method name</var>' olan birden fazla yöntem ve '<var>X</var>' değerine eşdeğer bir UriTemplate var. Her işlemin, iletileri belirgin bir şekilde dağıtmak için benzersiz bir UriTemplate ve Method birleşimi olmalıdır. İşlemin UriTemplate ve Method değerlerini değiştirmek için WebGetAttribute'u veya WebInvokeAttribute'u kullanın.

Unlocalized message

In contract '<var>Contract Name</var>', there are multiple operations with Method '<var>Method name</var>' and a UriTemplate that is equivalent to '<var>X</var>'. Each operation requires a unique combination of UriTemplate and Method to unambiguously dispatch messages. Use WebGetAttribute or WebInvokeAttribute to alter the UriTemplate and Method values of an operation.

Search by Google
Available localized messages
Danish (Dansk) Dutch (Nederlands) Finnish (suomi) French (Français) German (Deutsch) Greek (Ελληνικά) Hebrew (עברית) Hungarian (magyar) Prior (Message) Italian (Italiano) Japanese (日本語) Korean (한국어) Spanish (Español) Swedish (Svenska) Chinese (Simplified) (中文(简体)) Norwegian (Bokmal) (Norsk (Bokmål)) Polish (Polski) Portuguese (Brazil) (Português (Brasil)) Next (Message) Russian (Русский) Arabic (العربية) Chinese (Simplified) (中文(简体)) Chinese (Traditional) (中文(繁體)) Czech (Čeština) Chinese (Traditional) (中文(繁體))