Message in Hungarian (magyar)

Az InstanceStore objektum használatban levő, adatmegőrzési szolgáltató általi megvalósítása érvénytelen. Megpróbált végrehajtani egy esetleg zárolást szerző parancsot egy zárolást nem szerző parancs feldolgozása során. Ez a kivétel akkor következhet be, ha olyan paranccsal hívják meg az InstancePersistenceContext.Execute vagy az InstancePersistenceContext.BeginExecute metódust, amely true értékkel tér vissza az InstancePersistenceCommand.AutomaticallyAcquiringLock hívásából egy false értéket visszaadó parancs feldolgozása során. Vagy használjon olyan adatmegőrzési szolgáltató általi megvalósítást, amely nem így működik, vagy bírálja felül az AutomaticallyAcquiringLock műveletet az egyik parancsnál, hogy a helyes értéket adja vissza.

Unlocalized message

The persistence provider implementation of InstanceStore in use is invalid. It attempted to execute a potentially lock-acquiring command while processing a non-lock-acquiring command. This exception can occur when InstancePersistenceContext.Execute or InstancePersistenceContext.BeginExecute is called with a command that returns true from InstancePersistenceCommand.AutomaticallyAcquiringLock while processing a command which returns false. Either use a persistence provider which does not do so, or override AutomaticallyAcquiringLock on one of the commands to return the correct value.

Search by Google
Available localized messages
Hebrew (עברית) Dutch (Nederlands) Norwegian (Bokmal) (Norsk (Bokmål)) Finnish (suomi) Turkish (Türkçe) Russian (Русский) Italian (Italiano) French (Français) Prior (Message) Chinese (Simplified) (中文(简体)) Arabic (العربية) Japanese (日本語) German (Deutsch) Czech (Čeština) Korean (한국어) Greek (Ελληνικά) Next (Message) Spanish (Español) Danish (Dansk) Polish (Polski) Swedish (Svenska) Chinese (Traditional) (中文(繁體)) Portuguese (Brazil) (Português (Brasil))