Message in Turkish (Türkçe)

Kullanımdaki InstanceStore'un kalıcılık sağlayıcısı uygulaması geçersiz. Aynı örnek üzerinde bir kilidin aynı sürümünün alındığını ve yapıldığını bildirdi. Bir kilit bir örnek üzerinde her alındığında, kilit sürümü artırılmalıdır; veya kilit sürümü olarak her zaman sıfır bildirilmelidir. Bir sağlayıcı kendi kendisini kilitlemiş olan bir kilidi açmak için bir örnek sahibinin girişimde bulunduğunu algılandığında, sağlayıcı, BindAcquiredLock yerine BindReclaimedLock, BeginBindReclaimedLock veya CreateBeginBindReclaimedLockException çağırmalıdır.

Unlocalized message

The persistence provider implementation of InstanceStore in use is invalid. It reported acquiring and committing the same version of a lock on the same instance twice. Each time a lock is acquired on an instance, the lock version must be incremented; or else zero should always be reported as the lock version. When a provider detects an attempt by an instance owner to lock an instance already locked by itself, the provider should call BindReclaimedLock, BeginBindReclaimedLock, or CreateBeginBindReclaimedLockException instead of BindAcquiredLock.

Search by Google
Available localized messages
Hebrew (עברית) Dutch (Nederlands) Norwegian (Bokmal) (Norsk (Bokmål)) Hungarian (magyar) Finnish (suomi) Russian (Русский) Italian (Italiano) French (Français) Prior (Message) Chinese (Simplified) (中文(简体)) Arabic (العربية) Japanese (日本語) German (Deutsch) Czech (Čeština) Korean (한국어) Greek (Ελληνικά) Next (Message) Spanish (Español) Danish (Dansk) Polish (Polski) Swedish (Svenska) Chinese (Traditional) (中文(繁體)) Portuguese (Brazil) (Português (Brasil))