Message in Turkish (Türkçe)

'<var>X</var>' çeşidindeki bir bitiş noktası için 'listenUri' özelliği ayarlanamaz. Çok noktaya yayın adresini ve bağlantı noktasını yapılandırmak için, standardEndpoints\<var>X</var> bölümünde tanımlı bir standardEndpoint öğesindeki 'multicastAddress' özelliğini kullanın ve 'endpointConfiguration' özelliğini kullanarak özelliğin bu bitiş noktası öğesine başvurmasını sağlayın.

Unlocalized message

The 'listenUri' property cannot be set for an endpoint of kind '<var>X</var>'. To configure the multicast address and port, use 'multicastAddress' property on a standardEndpoint element defined in the standardEndpoints\<var>X</var> section and reference it to this endpoint element using 'endpointConfiguration' property.

Search by Google
Available localized messages
Hebrew (עברית) Dutch (Nederlands) Norwegian (Bokmal) (Norsk (Bokmål)) Hungarian (magyar) Finnish (suomi) Russian (Русский) Italian (Italiano) French (Français) Prior (Message) Chinese (Simplified) (中文(简体)) Arabic (العربية) Japanese (日本語) German (Deutsch) Czech (Čeština) Korean (한국어) Greek (Ελληνικά) Next (Message) Spanish (Español) Danish (Dansk) Polish (Polski) Swedish (Svenska) Chinese (Traditional) (中文(繁體)) Portuguese (Brazil) (Português (Brasil))