Message in Czech (Čeština)

SUBST [jednotka1: [jednotka2:]cesta] SUBST jednotka1: /D jednotka1: Určuje virtuální jednotku, ke které se přiřadí cesta.[jednotka2:]cesta Určuje fyzickou jednotku a cestu, která se přiřadí virtuální jednotce./D Odstraní substituovanou (virtuální) jednotku. Příkaz SUBST bez parametrů zobrazí aktuální seznam virtuálních jednotek.

Unlocalized message

SUBST [drive1: [drive2:]path] SUBST drive1: /D drive1: Specifies a virtual drive to which you want to assign a path.[drive2:]path Specifies a physical drive and path you want to assign to a virtual drive./D Deletes a substituted (virtual) drive. Type SUBST with no parameters to display a list of current virtual drives.

Search by Google
Available localized messages
Portuguese (Portugal) (Português (Portugal)) Chinese (Traditional) (中文(繁體)) Turkish (Türkçe) Chinese (Simplified) (中文(简体)) Portuguese (Brazil) (Português (Brasil)) Russian (Русский) Italian (Italiano) Prior (Message) Swedish (Svenska) Dutch (Nederlands) Finnish (suomi) Korean (한국어) Norwegian (Bokmal) (Norsk (Bokmål)) Polish (Polski) Danish (Dansk) Next (Message) Hungarian (magyar) French (Français) Spanish (Español) German (Deutsch) Japanese (日本語)