Message in Hungarian (magyar)

Ez a számítógép nem léptethető elő a(z) %1 tartomány tartományvezérlőjévé. Ennek oka az, hogy a DNS-kiszolgálók egy része úgy van beállítva, hogy elutasítsa az ettől a számítógéptől vagy egy névfeloldást megkísérlő másik DNS-kiszolgálóról jövő lekérdezéseket. A lekérdezéseket elutasítóDNS-kiszolgálók listáján szerepelhetnek azok a DNS-kiszolgálók, amelyeket ez a számítógép használ névfeloldásra, illetve azok, amelyek mérvadóak a következő zónákban: _msdcs.%1, %2 és a gyökérzóna.

Unlocalized message

This computer cannot be promoted as a domain controller of the %1 domain. This is because some of the DNS servers are configured to refuse queries from this computer or another DNS server that attempted a name resolution. The list of DNS servers configured to refuse queries can include the DNS servers with which this computer is configured for name resolution and the DNS servers authoritative for the following zones: _msdcs.%1, %2 and the root zone.

Search by Google
Available localized messages
Swedish (Svenska) Chinese (Traditional) (中文(繁體)) Chinese (Simplified) (中文(简体)) Turkish (Türkçe) Prior (Message) Japanese (日本語) Russian (Русский) Portuguese (Brazil) (Português (Brasil)) Czech (Čeština) Next (Message) Korean (한국어) Italian (Italiano)