Message in Hungarian (magyar)

A rendszer először felhasználó, majd tartomány és kódösszeállítás szerint szigeteli el a tárakat. Az adatok csak egy alkalmazásban érhetők el a kódösszeállítás számára, és csak az adott felhasználó általi futtatás esetén. A tár csak abban az esetben érhető el több számítógépről, ha a felhasználó Windows profiljában engedélyezve van a központi profil használata.

Unlocalized message

Storage is isolated first by user and then by domain and assembly. Data can only be accessed within the context of the same application and only when run by the same user. Storage will roam if the user's Windows profile has roaming enabled.

Search by Google
Available localized messages
Chinese (Simplified) (中文(简体)) Chinese (Traditional) (中文(繁體)) Czech (Čeština) Danish (Dansk) Dutch (Nederlands) Finnish (suomi) French (Français) Prior (Message) German (Deutsch) Greek (Ελληνικά) Italian (Italiano) Japanese (日本語) Korean (한국어) Norwegian (Bokmal) (Norsk (Bokmål)) Polish (Polski) Portuguese (Brazil) (Português (Brasil)) Next (Message) Portuguese (Portugal) (Português (Portugal)) Russian (Русский) Spanish (Español) Swedish (Svenska) Turkish (Türkçe)