Message in Czech (Čeština)

Tento licenční server Terminálové služby nemohl upozornit jiné licenční servery Terminálové služby, že byly nainstalovány a přidány do jeho licenční databáze nové licence pro klientský přístup k Terminálové službě (TS CAL). Pokud problém potrvá, uvolněte na licenčním serveru Terminálové služby dostupnou paměť v případě jejího nedostatku a určete a vyřešte všechny potíže s připojením k síti, zvláště s konfigurací brány firewall. Také může jít o problém se vzdáleným voláním procedur (RPC).

Unlocalized message

This Terminal Services license server could not notify other Terminal Services license servers that new Terminal Services client access licenses (TS CALs) have been installed and added to its licensing database. If the problem persists, free up available memory if memory is low on the Terminal Services license server, and identify and resolve any network connectivity issues, specifically with firewall configuration. Problems with remote procedure calls (RPCs) might also cause this issue.

Search by Google
Available localized messages
Chinese (Traditional) (中文(繁體)) Chinese (Simplified) (中文(简体)) Prior (Message) Korean (한국어) Swedish (Svenska) Japanese (日本語) Next (Message)