Message in Hungarian (magyar)

Az inicializálás sikertelen, mert az illesztőprogram számára nem hozható létre az eszköz. A(z) "%2" karakterlánc segítségével azonosítható az az adapter, amelyet nem lehetett inicializálni. Ez a hibás adapter MAC-címének vagy a globálisan egyedi azonosítójának (GUID) felel meg, ha a NetBT nem tudta leképezni a GUID azonosítót MAC-címre. Ha a MAC-cím és a GUID azonosító sem volt elérhető, a karakterlánc egy fürteszköznévnek felel meg.

Unlocalized message

Initialization failed because the driver device could not be created. Use the string "%2" to identify the interface for which initialization failed. It represents the MAC address of the failed interface or the Globally Unique Interface Identifier (GUID) if NetBT was unable to map from GUID to MAC address. If neither the MAC address nor the GUID were available, the string represents a cluster device name.

Search by Google
Available localized messages
Chinese (Simplified) (中文(简体)) Turkish (Türkçe) Russian (Русский) Swedish (Svenska) Chinese (Traditional) (中文(繁體)) Korean (한국어) Prior (Message) Portuguese (Portugal) (Português (Portugal)) Polish (Polski) Norwegian (Bokmal) (Norsk (Bokmål)) Danish (Dansk) French (Français) Portuguese (Brazil) (Português (Brasil)) Czech (Čeština) Next (Message) Spanish (Español) Dutch (Nederlands) Finnish (suomi) Japanese (日本語)