Message in Czech (Čeština)

Zprostředkovatel rozhraní WSK (Windows Sockets in Kernel) ignoroval parametr OwningThread předaný požadavku na vytvoření soketu WSK. K tomu dojde v případě, že je třeba soket vytvořit nad zprostředkovatelem přenosu rozhraní TDI buď z toho důvodu, že je nainstalován ovladač filtru rozhraní TDI, nebo protože existuje mapování rozhraní TDI zadané klientem, jež se shoduje s parametry AddressFamily, socketType a Protocol uvedenými v požadavku na vytvoření soketu.

Unlocalized message

WSK provider has ignored the OwningThread parameter passed to a WSK socket creation request. This happens when the socket needs to be created over a TDI transport provider either because a TDI filter driver is installed or because a client-specified TDI mapping exists that matches the AddressFamily, socketType, and Protocol specified in the socket creation request.

Search by Google
Available localized messages
Turkish (Türkçe) Chinese (Simplified) (中文(简体)) Russian (Русский) Swedish (Svenska) Chinese (Traditional) (中文(繁體)) Korean (한국어) Portuguese (Portugal) (Português (Portugal)) Prior (Message) Polish (Polski) Greek (Ελληνικά) Norwegian (Bokmal) (Norsk (Bokmål)) Danish (Dansk) Hungarian (magyar) French (Français) Portuguese (Brazil) (Português (Brasil)) Spanish (Español) Next (Message) German (Deutsch) Dutch (Nederlands) Finnish (suomi) Japanese (日本語) Italian (Italiano)