Message in Czech (Čeština)

Certifikáty vázané na modul pro naslouchání protokolu HTTPS pro protokoly IPv4 a IPv6 nejsou odpovídající. U připojení SSTP by certifikáty měly být konfigurovány na 0.0.0.0:Port v případě protokolu IPv4 a na [::]:Port v případě protokolu IPv6. Port představuje port modulu pro naslouchání konfigurovaný na použití s protokolem SSTP. Výchozí port modulu pro naslouchání je 443.

Unlocalized message

The certificates bound to the HTTPS listener for IPv4 and IPv6 do not match. For SSTP connections, certificates should be configured for 0.0.0.0:Port for IPv4, and [::]:Port for IPv6. The port is the listener port configured to be used with SSTP. The default listener port is 443.

Search by Google
Available localized messages
Chinese (Traditional) (中文(繁體)) Turkish (Türkçe) Chinese (Simplified) (中文(简体)) Portuguese (Brazil) (Português (Brasil)) Russian (Русский) Swedish (Svenska) Dutch (Nederlands) Hebrew (עברית) Prior (Message) Finnish (suomi) Korean (한국어) Portuguese (Portugal) (Português (Portugal)) Greek (Ελληνικά) Polish (Polski) Norwegian (Bokmal) (Norsk (Bokmål)) Danish (Dansk) Hungarian (magyar) Next (Message) French (Français) Spanish (Español) German (Deutsch) Arabic (العربية) Japanese (日本語) Italian (Italiano)