Message in Hungarian (magyar)

A zóna (%1) a frissítések elfogadásához van konfigurálva, de a zóna SOA rekordjában az elsődleges kiszolgáló A rekordja nem érhető el ezen a DNS-kiszolgálón. Ez konfigurációs problémát jelezhet. Ha a zóna elsődleges kiszolgálójának címe nem oldható fel, a DNS-ügyfelek nem fognak kiszolgálót találni a zóna frissítéseinek fogadására, így a DNS-ügyfelek nem tudnak DNS-frissítéseket végrehajtani.

Unlocalized message

The zone %1 is configured to accept updates but the A record for the primary server in the zone's SOA record is not available on this DNS server. This may indicate a configuration problem. If the address of the primary server for the zone cannot be resolved DNS clients will be unable to locate a server to accept updates for this zone. This will cause DNS clients to be unable to perform DNS updates.

Search by Google
Available localized messages
Russian (Русский) Swedish (Svenska) Chinese (Traditional) (中文(繁體)) Chinese (Simplified) (中文(简体)) Turkish (Türkçe) Korean (한국어) Prior (Message) Portuguese (Portugal) (Português (Portugal)) Japanese (日本語) Polish (Polski) French (Français) Portuguese (Brazil) (Português (Brasil)) Spanish (Español) Next (Message) German (Deutsch) Dutch (Nederlands) Czech (Čeština) Italian (Italiano)