Message in Hungarian (magyar)

%1 (%2) %3%4 adatbázis: A(z) %5 nem felelt meg az ellenőrzésen egy időbélyeg eltérése miatt. A várt időbélyeg a(z) %6, a tényleges pedig a(z) %7. A helyreállítás %8 hibával sikertelen lesz. Ha a probléma nem szűnik meg, állítsa vissza az adatbázist egy korábbi biztonsági mentésből. A probléma oka lehet, hogy egy hibás hardver korábban "elveszített" egy vagy több ürítést ezeken a lapokon. A hiba diagnosztizálásáért forduljon a hardver forgalmazójához.

Unlocalized message

%1 (%2) %3Database %4: Page %5 failed verification due to a timestamp mismatch. The expected timestamp was %6 but the actual timestamp on the page was %7. Recovery/restore will fail with error %8. If this condition persists then please restore the database from a previous backup. This problem is likely due to faulty hardware "losing" one or more flushes on this page sometime in the past. Please contact your hardware vendor for further assistance diagnosing the problem.

Search by Google
Available localized messages
Swedish (Svenska) Chinese (Traditional) (中文(繁體)) Prior (Message) Chinese (Simplified) (中文(简体)) Korean (한국어) Japanese (日本語) Next (Message)