Message in Hungarian (magyar)

Ez a számítógép nem léptethető elő a(z) %1 tartomány első tartományvezérlőjévé. Ennek oka az, hogy a DNS-kiszolgálók egy része úgy van beállítva, hogy elutasítsa az ettől a számítógéptől vagy egy névfeloldást megkísérlő másik DNS-kiszolgálóról jövő lekérdezéseket. A lekérdezéseket elutasítóDNS-kiszolgálók listáján szerepelhetnek azok a DNS-kiszolgálók, amelyeket ez a számítógép használ névfeloldásra, illetve azok, amelyek felelősek és mérvadóak a következő zónákban:

Unlocalized message

This computer cannot be promoted as a first domain controller of the domain named %1. This is because some of the DNS servers are configured to refuse queries from this computer or another DNS server that attempted a name resolution. The list of DNS servers configured to refuse queries might include the DNS servers that this computer is configured to use for name resolution and the DNS servers responsible authoritative for the following zones:

Search by Google
Available localized messages
Swedish (Svenska) Chinese (Traditional) (中文(繁體)) Chinese (Simplified) (中文(简体)) Turkish (Türkçe) Prior (Message) Japanese (日本語) Polish (Polski) Russian (Русский) Portuguese (Brazil) (Português (Brasil)) Czech (Čeština) Next (Message) Korean (한국어) Italian (Italiano)